Saróka Liliána a jelöltek között
Dátum: 2013. február 21. csütörtök, 19:39
Rovat: Híreink


Már ismert a névsora azoknak a jelölteknek, akik esélyesek a második Harmónia-díjra. Az elismerést a legjobb felvidéki magyar zenészek, zenekarok kaphatják meg.
  
Harmónia-díj
Magánszemélyek és civil szervezetek 2013. január 22-ig küldhették el nevezéseiket a Harmónia-díj jelöltjeire. A díjazottak neve február 23-án, a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központban 19 órai kezdettel megrendezendő Harmónia 2013 díjkiosztó gálán derül ki.


A Harmónia-díj hivatalos honlapján már megtekinthető az ünnepi műsor programja. Az idén 21 tagú szakmai kuratórium kilenc kategóriában oszt ki díjakat, az életműdíjon kívül a következő kategóriák öt-öt jelöltje közül egy kaphat elismerést:

Saróka Liliánát, a Fiatal Írók Körének tagját a legjobb fiatal muzsikus díja mellett a legjobb énekes vagy szólista díjra jelölték.


A szakmai kuratóriumot a következő tagok alkotják: Agócs Gergely, Balázs Fecó, Bárdos Ágnes, Buják Andor, Csehi Ágota, Czajlik József, Dóka Zsuzsa, Dusik Gábor, Farnbauer Péter, Hégli Dusan, Horkay Tamás, Hriagyelné Pelle Andrea, Lakatos Róbert, Németh Imre, Póka Egon, Sallai Zsuzsa, Dr. Tari Lujza, Tóth Tibor, Vakler Anna, Vida Igor, Zsákovics László.


A hír tulajdonosa: SZLOVÁKIAI MAGYAR ÍRÓK TÁRSASÁGA
http://www.szmit.sk

A hír webcíme:
http://www.szmit.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=1458