PÁLYÁZATI KIÍRÁS
Dátum: 2009. február 23. hétfő, 08:43
Rovat: Híreink


Az Írók Szakszervezete, az Írók Alapítványa,
a Sárvári Tinódi Gimnázium
és Sárvár Város Polgármesteri Hivatala
2009. április 15-18-ig
Sárvár városában megrendezi
a magyar nyelvű Kárpát-medencei diákírók, diákköltők
32. irodalmi pályázatának táborát.


A pályázatot vers-, próza és tanulmány kategóriában hirdetjük meg, és várjuk minden 14 -18 év közötti középiskolás diák magyar nyelven írt írásait. A pályázatok maximális terjedelme 15, írógéppel, számítógéppel (14 pontos betűnagysággal), vagy kézzel írt kéziratoldal.
A pályázatok beérkezésének meghosszabbított határideje: 2009. február 27.
Kérjük, hogy a pályázók postán, egy, jól olvasható példányban küldjék el munkáikat, és a borítékra kívülről írják rá, hogy melyik kategóriában pályáznak (így: „verspályázat”, „prózapályázat” vagy „tanulmány-pályázat”). Tehát, aki két kategóriában is pályázik, két borítékban küldje írásait.
A pályázatokat a következő címre várjuk:
Írók Szakszervezete, Írók Alapítványa
Budapest, Városligeti fasor 38. 1068
Fontos: E-mailen beérkező pályamunkákat – az esetleges technikai problémák miatt - nem nyomtatunk ki és nem veszünk figyelembe!
Kérünk mindenkit, hogy tüntesse fel pályázata belső címlapján a saját nevét és címét, iskolája nevét és címét, továbbá a saját (vagy az iskolája) e-mail címét, telefonszámát. A pályázat nem jeligés.
A legjobb ötven pályázat szerzője meghívást kap a 2009. április 15-18-ig megrendezésre kerülő sárvári irodalmi táborba, ahol kiértékeljük a pálya-munkákat és sor kerül a díjkiosztó ünnepségre is.
A beérkezett írások visszaküldésére, a várható nagyszámú pályázatra való tekintettel, nem tudunk vállalkozni. A neves költőkből, írókból álló zsűri által kiválasztott legjobb 50 pályázónak az általa megadott címre 2009. március 30-ig meghívólevelet küldünk. A táborban csak a meghívottak részvételét tudjuk biztosítani, számukra a rendezvény díjmentes.
Budapest, 2009. február 19.
A rendezők nevében
minden érdekeltnek jó munkát és sikeres pályázatot kíván:
Mezey Katalin
sk.  A hír tulajdonosa: SZLOVÁKIAI MAGYAR ÍRÓK TÁRSASÁGA
http://www.szmit.sk

A hír webcíme:
http://www.szmit.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=633