A www.helenbereg.gportal.hu honlap irodalmi pályázata!
Dátum: 2008. január 25. péntek, 13:11
Rovat: Pályázatfigyelő


A pályázat anoním. A pályázónak a verseit a helenbereg@citromail.huEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre kell beküldenie "belső pályázat" témával. A honlapra sorszámmal fog csak felkerülni, nem szerző nevével.

A pályázat minden hónap első napján índul egy vagy több téma megadásával, valamint két kötelező szó is szerepel, amit bele kell szőni a versbe. Megkötés lehet esetleg a forma is. 

Beküldési határidő: minden hónap 22-e éjfél.

Szavazás: 22-e után megnyitásra kerül egy új menüpont, ahol mindenkinek két szavatatot kell leadnia, aki szavazni szeretne. A sorrend nem számít. A szavazatokat minden hónap utolsó napján lezárásra kerülnek. Saját versére senki nem szavazhat. Az ilyen szavazat törölve lesz.

Díjazás: A díjazottak választhatnak Alexandra vagy Libri könyvutalványt, illetve egy zsákbamacska könyvet a kiírt értékben.

Ezen értékek pedig:

1. hely - 5000 Ft
2. hely - 3000 Ft
3. hely - 1000 Ft

Érvényes a pályázat, ha legalább öt vers beérkezik a határidőig. Pályázni a verseny tisztasága miatt csak a szavazás végéig még sehol nem látható verssel lehet.

Csak a www.helenbereg.gportal.hu oldalon regisztrált tag pályázhat és szavazhat.A hír tulajdonosa: SZLOVÁKIAI MAGYAR ÍRÓK TÁRSASÁGA
http://www.szmit.sk

A hír webcíme:
http://www.szmit.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=266